Έρχεται μιούζικαλ από την A24 με πρωταγωνίστρια την Megan Thee Stallion

Ένα νέο φιλόδοξο project
19 Φεβρουαρίου 2022 15:17
Έρχεται μιούζικαλ από την A24 με πρωταγωνίστρια την Megan Thee Stallion

Η A24 ανακοίνωσε πως εργάζεται σε ένα μιούζικαλ με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της και έρχεται με την ονομασία “F*cking Identical Twins”. Σύμφωνα με το Variety, η ταινία είναι βασισμένη σε μία παράσταση που γράφτηκε και εκτελέστηκε από τους κωμικούς Aaron Jackson και Josh Sharp.

Η ιστορία του είναι βασισμένη στο The Parent Trap του 1961, καθώς και στου reboot του, που ήρθε το 1998 και ακολουθεί δύο δίδυμες αδερφές που η μία παίρνει τη θέση της άλλης ως μέρος ενός μυστικού σχεδίου για να σμίξουν τους γονείς τους.

Μάλιστα, αυτό το project βρίσκεται στα σκαριά από το 2016 από την Chernin Entertainment αν και τώρα τα ηνία αναλαμβάνει η A24. Οι Jackson και Sharp θα γράψουν το σενάριο και θα παίξουν, ενώ πλάι τους θα βρίσκεται και η ράπερ Megan Thee Stallion, καθώς και οι Bowen Yang, Nathan Lane και Megan Mullally.

Η ταινία θα περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια των Jackson, Sharp και του συνθέτη Karl Saint Lucy. Ο Marius de Vries θα είναι εκτελεστικός μουσικός παραγωγός μαζί με τη Fiora Cutler, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Larry Charles.

Tags: