Το The Batman θα κυκλοφορήσει και στην Κίνα σε αντίθεση με τις τελευταίες ταινίες της Marvel

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα για την εμπορική του πορεία [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
16 Φεβρουαρίου 2022 22:32
Το The Batman θα κυκλοφορήσει και στην Κίνα σε αντίθεση με τις τελευταίες ταινίες της Marvel

Φαίνεται πως η Warner Bros πήρε το πράσινο φως για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου The Batman στην Κίνα, τη μεγαλύτερη κινηματογραφική αγορά του πλανήτη που έχει δείξει πως μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο box office. 

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Απλό, πολλά περισσότερα εκατομμύρια στα ταμεία της Warner Bros. από μία ταινία που ήδη προμηνύεται πως θα διαλύσει τα ταμεία με το ντεμπούτο της παγκοσμίως τον ερχόμενο Μάρτιο. Μάλιστα έγινε γνωστή κινέζικη πρεμιέρα του νέου Batman του Robert Pattinson δια χειρός Matt Reeves, που σύμφωνα με διάφορες πηγές τοποθετείται για τις 18 Μαρτίου. 

 

Κατάφερε ότι δεν κατάφεραν οι πρόσφατες ταινίες του MCU

Κάπως έτσι το The Batman κατάφερε να γίνει μερικές από τις επίλεκτες ταινίες που εισχωρούν στην λογοκριμένη κινεζική αγορά, κάτι που οι τελευταίες τέσσερις ταινίες του MCU δεν κατάφεραν, δηλαδή τα Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals και Spider-Man: No Way Home. Ειδικά το τελευταίο εάν κυκλοφορούσε σε αυτή την αγορά θα κόντραρε ευθέως το ρεκόρ μεγαθηρίων του box office όπως Avengers: Endgame ακόμη και το Avatar. 

Ταυτόχρονα έγινε η δεύτερη ταινία του 2022 που αποκτάει διανομή στην Κίνα, ύστερα από το Death on the Nile

Η σύνοψη του The Batman:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες που τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια υπόθεση στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022