Το Teen Wolf γίνεται ταινία και επιστρέφουν χαρακτήρες που δεν περιμένετε

Θα προβληθεί στο Paramount Plus
16 Φεβρουαρίου 2022 10:37
Το Teen Wolf γίνεται ταινία και επιστρέφουν χαρακτήρες που δεν περιμένετε

Το Teen Wolf έκανε πρεμιέρα το 2011 και κράτησε για έξι ολόκληρα χρόνια με 100 επεισόδια, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες σχετικά με την ταινία που θα είναι βασισμένη στη δημοφιλή σειρά.

Όπως έγινε γνωστό, το “Teen Wolf The Movie” -όπως θα ονομάζεται, θα προβληθεί μέσα από το Paramount Plus και θα έχει πολύ γνωστά και αγαπητά πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η Crystal Reed θα επιστρέψει στο ρόλο της Allison Argent -παρόλο τα γεγονότα που είχαν συμβεί στην 3η σεζόν.

Το cast της ταινίας:

Crystal Reed ως Allison, Tyler Posey ως Scott McCall, Holland Roden ως Lydia Martin, Shelley Hennig ως Malia Tate, Orny Adams ως Coach Bobby Finstock, Linden Ashby ως Sheriff Noah Stilinski, J.R. Bourne ως Chris Argent, Seth Gilliam ως Dr. Alan Deaton, Colton Haynes ως Jackson Whittemore, Ryan Kelley ως Deputy Jordan Parrish, Melissa Ponzio ως Melissa McCall και Dylan Sprayberry ως Liam Dunbar.

Μια πανσέληνος ανατέλλει στο Beacon Hills και μαζί της θα αναδυθεί και κάτι τρομακτικό. Οι λύκοι ουρλιαζουν για άλλη μια φορά, ζητώντας την επιστροφή των banshees, των werecoyote, των hellhounds, των kitsunes και κάθε άλλου shapeshifter. Όμως, μόνο ένας λυκάνθρωπος όπως ο Scott McCall (Posey) θα μπορεί να συγκεντρώσει νέους συμμάχους και να ενώσει ξανά έμπιστους φίλους για να επιτεθούν σε έναν από τους πιο ισχυρούς εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η ταινία.