Το σενάριο για το “Gladiator 2” έχει ολοκληρωθεί!

Επίσημες δηλώσεις από τον Ridley Scott
15 Φεβρουαρίου 2022 15:26
Το σενάριο για το “Gladiator 2” έχει ολοκληρωθεί!

Γνωρίζουμε από το 2018 ότι θα έρθει το sequel του Gladiator από τον Ridley Scott και την Paramount Pictures. Το Gladiator 2 πήρε τότε το πράσινο φως από την εταιρία και αναμένεται να ακολουθήσει την ιστορία του Lucius Verus, εγγονού του Marcus Aurelius, τον οποίο υποδυόταν ο Spencer Treat Clark στην αρχική ταινία.  

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε περισσότερα νέα για το sequel, το οποίο όπως μεταφέρει στο Collider ο ίδιος ο Ridley Scott, βαδίζει καλά. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το σενάριο έχει ήδη ολοκληρωθεί και πλέον γνωρίζουν πολύ καλά ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουν.

Το σενάριο έχει γραφτεί. Έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ξέρουμε πλέον που να το πάμε. Δεν μπορείς να κάνεις απλώς άλλη μία ταινία τύπου Gladiator. Πρέπει να ακολουθήσεις τη συνέχεια. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία από το πρώτο φιλμ για να πάρεις το «μπαλάκι» και να συνεχίσεις.

Λόγω της μοίρας του Maximus Decimus Meridius στο τέλος του Gladiator, ο Russel Crowe δεν αναμένεται να επιστρέψει στο επερχόμενο sequel… εκτός και αν εμφανιστεί μέσα από διάφορα flashbacks. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί στο casting. Μάλιστα, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει ο Scott με το Kitbag, που αποτελεί την βιογραφική ταινία για τη ζωή και τη δράση του Γάλλου στρατηλάτη και αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Gladiator 2: Θα βγει sequel για τον

Ο Μονομάχος -όπως ονομάζεται στα ελληνικά, βρίσκεται στις λίστες των καλύτερων ταινιών όλων των εποχών και όχι άδικα, αφού βραβεύτηκε με πέντε Όσκαρ, έχοντας αποσπάσει 11 συνολικά υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένου το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και 'Α Ανδρικού Ρόλου για τον Crowe.