Ένας από τους αξιαγάπητους ηθοποιούς του Game of Thrones έμεινε για καιρό άνεργος

Ο John Bradley μιλάει για την καριέρα του μετά το φινάλε του σόου
13 Φεβρουαρίου 2022 09:33
Ένας από τους αξιαγάπητους ηθοποιούς του Game of Thrones έμεινε για καιρό άνεργος

Τον γνωρίζετε οι περισσότεροι ως τον ντροπαλό αλλά θαρραλέο Samwell Tarly και τον καλύτερο φίλο του Jon Snow του Kit Harington. O λόγος για τον John Bradley ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο "Moonfall" (βρείτε τις εντυπώσεις μας εδώ) αλλά ευρέως τον μάθαμε μέσα από τον ρόλο του στο Game of Thrones του HBO, το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πολύ πριν οι streaming υπηρεσίες κατακλύσουν την αγορά και κάνουν το "trending" μια κορεσμένη έννοια. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο NME ο 33χρονος πρώην αστέρας του Game of Thrones αποκαλύπτει ότι η φήμη του μετά δεν τον βοήθησε στην καριέρα του. Ύστερα από 8 χρόνια στον ίδιο ρόλο βρέθηκε, όπως αναφέρει, να αναλαμβάνει κοινότυπους ρόλους κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε να στιγματιστεί έτσι και του πήρε δύο χρόνια να βρει έναν ρόλο που θα ταίριαζε ως το επόμενο βήμα του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει: 

Κανένας δεν ήθελε να μου προσφέρει μια ευκαιρία και η αυτοπεποίθησή μου άρχισε να υποφέρει. Ήθελα κάτι διαφορετικό...κάθε φορά που έχεις ένα σόου όσο επιτυχημένο όσο το Game of Thrones, θα ακολουθήσουν ένα σωρό παρόμοιοι χαρακτήρες. Σκέφτηκα όμως πως θα τους αντισταθώ.

Αναφέρει πως τόσο η δουλειά του στο Moonfall αλλά και η δουλειά του ειδικά στη ρομαντική ταινία "Marry Me" τον βοήθησαν να επανέρθει. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται τον επέλεξε η ίδια η Jennifer Lopez, που συμπρωταγωνιστούν μαζί: 

Η Jennifer Lopez έσωσε την αυτοπεποίθησή μου, καθώς με έβγαλε από μια εφιαλτική στιγμή. Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων.