Ο Robert Pattinson παραλίγο να απολυθεί από το Twilight και αποκάλυψε το γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ήμουν νέος και ήθελα να το κάνω όσο πιο κουλτουριάρικο γίνεται" παραδέχεται
11 Φεβρουαρίου 2022 08:36
Ο Robert Pattinson παραλίγο να απολυθεί από το Twilight και αποκάλυψε το γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενόψει του The Batman, ο Robert Pattinson παραχώρησε μια συνέντευξη στο GQ και θυμήθηκε την άβολη στιγμή που έζησε στα γυρίσματα του Twilight όταν και βρέθηκε ένα βήμα πριν την απόλυση. Βλέπετε ο Pattinson έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Edward Cullen που αναμφίβολα τον έβαλε στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Μιλώντας στο GQ για τους πιο εμβληματικούς ρόλους που έχει υποδυθεί αποκάλυψε πως υπήρχε ένταση μεταξύ αυτού και του στούντιο, Summit Entertainment για το πώς θα ήθελε να ερμηνεύσει τον Edward. Για όσους δεν γνωρίζουν o Edward είναι ένα σκυθρωπό και στα όρια του "emo" βαμπίρ, το οποίο ερωτεύεται την θνητή Bella της Kristen Stewart. 

Ο Pattinson παραδέχεται πως τότε ήταν νέος, μόλις 21 χρονών, και ήθελε να τον υποδυθεί όσο πιο... κουλτουριάρικα γινόταν, κάτι που δεν κάθισε καλά με τους ανθρώπους του στούντιο: 

Ήμουν μόλις 21 και ήθελα να κάνω τον ρόλο όσο πιο κουλτουριάρικο γινόταν. Υπήρχε μια παράξενη ένταση όπου το στούντιο ήταν κάπως φοβισμένο με το να τον κάνει πιο "emo" και εγώ νόμιζα πως έτσι είναι ο μοναδικός τρόπος να τον ερμηνεύσω... Στη σκηνή όπου ο Edward συστήνεται στην οικογένεια της Bella, θυμάμαι ότι ήταν εκείνη η μέρα που ο ατζέντης και ο μάνατζέρ μου έκαναν επίσκεψη έκπληξη στο πλατό. Εγώ ήμουν σε φάση "Ω, τι γίνεται;" και νόμιζα ήταν όλα καλά. 

Και μετά στο μεσημεριανό με πιάνουν και μου λένε "Ότι κι αν κάνεις τώρα, μετά το φαγητό, απλά κάνε το αντίθετο αλλιώς θα απολυθείς μέχρι το τέλος της ημέρας". Και τους λέω "Εντάξει!" και κάπως έτσι κατάφεραν να με κάνουν να σκάω και μερικά χαμόγελα στην ερμηνεία μου. 

Και κάπως έτσι ο Pattinson έμαθε από τα λάθη του και τελικά αντί να υποδυθεί πολύ πιο σοβαρά και "emo" τον Cullen, είδαμε μια πιο ανάλαφρη ερμηνεία του, η οποία έχει γεννήσει άπειρα memes. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022