Πρώτη κλεφτή ματιά στο Nope, τη νέα αλλόκοτη ταινία του Jordan Peele (ΒΙΝΤΕΟ)

Το trailer ετοιμάζεται για την Κυριακή του Super Bowl
08 Φεβρουαρίου 2022 20:13
Πρώτη κλεφτή ματιά στο Nope, τη νέα αλλόκοτη ταινία του Jordan Peele (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεγάλο πέπλο μυστηρίου (ή καλύτερα σύννεφο αν κρίνουμε από την αφίσα) πλανάται ακόμα από το Nope τη νέα αλλόκοτη ταινία που ετοιμάζει ο Jordan Peele. Σύντομα, όμως, θα αποκαλυφθούν πολλά καθώς το πρώτο trailer του Nope θα κάνει πρεμιέρα στο Super Bowl LVI την ερχόμενη Κυριακή, θέλοντας να προωθηθεί γερά από την Universal, στα πιο πολύτιμα ad slots του κόσμου.

Απλά να θυμίσουμε ότι κάθε spot 30 δευτερολέπτων στο φετινό Super Bowl χρεώνεται γύρω στα $7 εκατ. δολάρια από το NBC. Για τον λόγο αυτόν όμως κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser που δίνει μια κλεφτή ματιά από την ταινία με τους βασικούς πρωταγωνιστές: Daniel Kaluuya, Keke Palmer και Steven Yeun

Τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Nope πέραν του ότι τη φωτογραφία ανέλαβε ο Hoyte Von Hoytema, συνεργάτης του Christopher Nolan σχεδόν σε όλες τις ταινίες του. 

Δείτε το teaser του "Nope" για το ερχόμενο trailer την Κυριακή του Super Bowl 56 (ξημερώματα Δευτέρας για εμάς) παρακάτω. Το Nope αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους.