O Jason Momoa δείχνει τα αναρριχητικά skills του όσο προετοιμάζεται για το νέο του σόου (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παρουσιάζει το νέο διαγωνιστικό ριάλιτι, The Climb
07 Φεβρουαρίου 2022 19:43
O Jason Momoa δείχνει τα αναρριχητικά skills του όσο προετοιμάζεται για το νέο του σόου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν ένα μήνα ολοκληρώθηκαν εντελώς τα γυρίσματα του Aquaman and the Lost Kingdom, ενώ την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι o Jason Momoa θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο Fast & Furious 10, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του Χόλιγουντ. 

Τώρα όμως προετοιμάζεται για το νέο σόου που θα παρουσιάζει στο HBO και πρόκειται για το The Climb, ένα διαγωνιστικό ριάλιτι που θα αναδείξει τον "καλύτερο αρχάριο ορειβάτη" και θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2022. 

Για αυτόν τον λόγο ο Momoa ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram και στους 16.7 εκατ. ακόλουθούς του, όπου δείχνει την σκληρή προετοιμασία του ενόψει του The Climb. Μαζί με τον συμπαρουσιαστή του και επαγγελματία αναρριχητή, Chris Sharma, κάνει μια εντυπωσιακή επίδειξη των αναρριχητικών ικανοτήτων του.

Δείτε το βίντεο του Momoa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Πρόσφατα ο Momoa είχε αυτοσαρκαστεί λέγοντας πως μετά τα γυρίσματα του Aquaman 2 είναι σαν ένας "superhero που γερνάει" καθώς κάποια stunts που έκανε για χάρη της ταινίας, του άφησαν μερικούς τραυματισμούς.

Tags: