John Wick 4: Τελικά ο Keanu Reeves γυρίζει έξτρα σκηνές - Δείτε φωτογραφίες

Τι παίζει με το χιονισμένο σκηνικό;
05 Φεβρουαρίου 2022 17:09
John Wick 4: Τελικά ο Keanu Reeves γυρίζει έξτρα σκηνές - Δείτε φωτογραφίες

Το John Wick 4 μπορεί να ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του τον περασμένο Νοέμβριο, τότε που ο Keanu Reeves έκανε και πανάκριβα δώρα στους κασκαντέρ και συνεργάτες του, αλλά φαίνεται πως η παραγωγή της ταινίας έπρεπε να επιστρέψει στο πλατό. Ο λόγος είναι πως έπρεπε να γυριστούν κάποιες σκηνές ξανά είτε καινούργιες, τα λεγόμενα reshoots, που είναι πλέον συνηθισμένα για παραγωγές τέτοιου μεγέθους. 

Η Daily Mail και ο φακός της κατέγραψαν την επιστροφή του Keanu Reeves στο πλατό του John Wick 4 και το χιονισμένο σκηνικό που επικρατεί σε αυτά, χωρίς να γνωρίζουμε επιπλέον λεπτομέρειες για το που διαδραματίζεται ή τι σκοπό έχει η σκηνή. Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται ο Keanu Reeves να χαιρετά ένα ελικόπτερο της παραγωγής, ενώ στις σκηνές συμμετείχε και ο Ian McShane. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

John Wick 4 reshoots

Στην ταινία θα συμμετέχει ένα λαμπρό και πολυπληθές cast με τους Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson , Bill Skarsgard (IT), Rina Sawayama, Scott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown.

Πρόσφατα άλλωστε μάθαμε για την καθυστέρηση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του John Wick 4. Πλέον η νέα ημερομηνία που θα αναμένουμε τον John Wick: Chapter 4 στις αίθουσες είναι στις 24 Μαρτίου 2023