Δείτε τις νέες στιλάτες αφίσες του The Batman με Catwoman, Penguin και Riddler

"Ξεσκεπάστε την αλήθεια" στις 4 Μαρτίου
01 Φεβρουαρίου 2022 20:21
Δείτε τις νέες στιλάτες αφίσες του The Batman με Catwoman, Penguin και Riddler

H Warner Bros. συνεχίζει την προώθηση του The Batman παντού και με όποιον τρόπο μπορεί. Το νεότερο υλικό που δημοσιεύει για την άκρως αναμενόμενη ταινία του Matt Reeves είναι μια σειρά στιλάτων αφισών, που είναι ίσως από τις ομορφότερες που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα. 

Πρωταγωνιστές τους είναι φυσικά ο Batman του Robert Pattinson, ο Riddler του Paul Dano, η Catwoman της Zoe Kravitz και ο Penguin του Colin Farrell. 

Αυτές είναι οι νέες αφίσες: 

Η σύνοψη του The Batman:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες που τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια υπόθεση στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022