Μια από τις σημαντικότερες σκηνές του Spider-Man: No Way Home άλλαξε λόγω της πανδημίας

Η εναλλακτική σκηνή που πλέον αποκαλύφθηκε
01 Φεβρουαρίου 2022 18:51
Μια από τις σημαντικότερες σκηνές του Spider-Man: No Way Home άλλαξε λόγω της πανδημίας

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Ας μη ξεχνάμε ότι το Spider-Man: No Way Home ξεκίνησε να γυρίζεται εν μέσω της πανδημίας και αυτό έφερε από μόνο του δυσκολίες στην υπερπαραγωγή της Marvel Studios.

Οι σεναριογράφοι του φιλμ συνεχίζουν να δίνουν συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά αποκαλύπτοντας μικρές και μεγάλες πτυχές γύρω από το πώς κατέληξαν στο τελικό αποτέλεσμα, που σάρωσε παγκοσμίως και μετρά πάνω από $1.73 δις σε εισπράξεις. 

Πώς η πανδημία άλλαξε μια σημαντική σκηνή

Μιλώντας στο κανάλι GoldDerby, οι Chris McKenna και Erik Sommers μίλησαν για το πώς η πανδημία επηρέασε και άλλαξε αρκετά μια από τις σημαντικότερες σκηνές του φιλμ. Φυσικά αναφερόμαστε στη σκηνή του θανάτου της Θείας May της Marisa Tomei. Αρχικά ήθελαν τη Μέι να καταλήγει μέσα σε ένα ασθενοφόρο έχοντας τραυματιστεί από τον Green Goblin του Willem Dafoe, αλλά οι περιορισμοί λόγω COVID δυσκόλεψαν το γύρισμα αυτό. 

Κάποια στιγμή στο σενάριο είχαμε την ιδέα να γίνει μέσα σε ένα ασθενοφόρο και είχαμε χτίσει μια ολόκληρη σκηνή γύρω από αυτό αλλά δε γινόταν πρακτικά να γυριστεί με τους περιορισμούς του κορωνοϊού τότε. Κάτι τέτοιες αναποδιές συμβαίνουν. Επομένως έπρεπε να μεταφέρουμε τη σκηνή σε άλλο μέρος και όλα τα κομμάτια της να δουλεύουν και πάλι. 

Αναμφίβολα είναι η αντίστοιχη "Uncle Ben" σκηνή του MCU για τον Spider-Man του TOm Holland, και είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ενηλικίωση και την ωρίμανση του χαρακτήρα.