Ο Batman δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται στο νέο teaser της ταινίας

Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων στις 10 Φεβρουαρίου
31 Ιανουαρίου 2022 13:44
Ο Batman δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται στο νέο teaser της ταινίας

Το The Batman είναι το πρώτο superhero φιλμ του 2022 και μένουν πλέον λιγότερο από δύο μήνες μέχρι ο Robert Pattinson ντυθεί με τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη. Η νέα ταινία του Batman αναμένεται πολύ σκοτεινή και θέλει να δοκιμάσει τον χαρακτήρα της DC όπως ποτέ άλλοτε και αυτό φαίνεται ήδη από τα πρώτα trailers που είχαν έρθει στη δημοσιότητα.

Μιας και μένουν λιγότερο από δύο μήνες πριν φτάσει στις αίθουσες, έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια της ταινίας θα ξεκινήσουν να πωλούνται από τις 10 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτό το λόγο μέσα από το επίσημο Twitter account του “The Batman”, έφτασε ακόμη ένα teaser βίντεο, το οποίο αναγράφει στη λεζάντα ότι ο Batman δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται.

Δείτε το παρακάτω:

Η σύνοψη του The Batman:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες, τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια έρευνα στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.