Το Netflix ετοιμάζει την live-action ταινία “Masters of the Universe” – Όλα όσα ξέρουμε

Απέκτησε τα δικαιώματα η υπηρεσία
29 Ιανουαρίου 2022 15:56
Το Netflix ετοιμάζει την live-action ταινία “Masters of the Universe” – Όλα όσα ξέρουμε

Η live-action ταινία, “Masters of the Universe”, που ετοιμάζεται εδώ και καιρό και μάλλον θα τη βλέπαμε από τη Sony, φαίνεται πως τελικά θα έρθει στο Netflix. Αυτό μεταφέρει τουλάχιστον το Deadline, το οποίο επισημαίνει πως η streaming υπηρεσία απέκτησε τα δικαιώματα της reboot ταινίας, ενώ θα αλλάξει και ο πρωταγωνιστής.

Πιο αναλυτικά, αρχικά το ρόλο του He-Man θα έπαιζε ο Noah Centineo, αλλά μόλις έγινε γνωστό πως ο Kyle Allen του West Side Story θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, την οποία θα σκηνοθετήσουν οι Adam και Aaron Nee του The Lost City, σε σενάριο που έχει επιμεληθεί ο David Gallaham.

Στο Masters of the Universe θα δούμε την ιστορία του ορφανού νεαρού Adam, ο οποίος ανακαλύπτει ότι είναι ένας πρίγκιπας που προορίζεται να γίνει ο σωτήρας μιας μακρινής χώρας και πρέπει πολύ γρήγορα να ανακαλύψει τις δυνάμεις του και να σώσει την πατρίδα του από μια σκοτεινή δύναμη.

Με τις πληροφορίες που ξέρουμε αυτή τη στιγμή είναι πως το φιλμ θα βασίζεται στη σειρά κινουμένων σχεδίων του 1983, καθώς και στην live-action ταινία του 1987 που πρωταγωνίστησε ο Dolph Lundgren ως He-Man.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.