Ο αστέρας του Twilight που φοβόταν να βγει στον έξω κόσμο για μια δεκαετία λόγω της φήμης του

Εξομολογείται σε νέα του συνέντευξη ο Taylor Lautner
28 Ιανουαρίου 2022 15:47
Ο αστέρας του Twilight που φοβόταν να βγει στον έξω κόσμο για μια δεκαετία λόγω της φήμης του

Τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως έπεσαν...βαριά στον Τέιλορ Λότνερ τον αστέρα των ταινιών Twilight, εκεί όπου πλάι στην Κρίστεν Στιούαρτ και τον Ρόμπερτ Πάτινσον, υποδύθηκε τον Jacob Black. Οι 5 ταινίες του saga του Twilight άλλωστε αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες box office επιτυχίες όλων των εποχών και μετρούν συνολικά $3.34 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις. 

Ο 29χρονος αστέρας πλέον αποκάλυψε πως όταν η φήμη του εκτοξεύθηκε λόγω των Twilight ταινιών φοβόταν να βγει έξω δημοσίως, κάτι που στιγμάτισε την εφηβεία του. Όπως λέει δε μπορούσε να βγει έξω για μια βόλτα ή να πάει ένα ραντεβού χωρίς αμάξια και fans να τον ακολουθούν ή παπαράτσι να φωτογραφίζουν κάθε του στιγμή. 

Ο Lautner έφτασε σε σημείο μάλιστα να μη πηγαίνει ούτε στο μανάβικο από το φόβο του να τον αναγνωρίσουν στο δρόμο, κάτι που συνεχιζόταν για μια δεκαετία.

Μιλώντας στο THR είπε τα εξής: 

Όταν ήμουν 16,17,18 χρονών ξυπνούσα να πάω απλά μια βόλτα και είχα 12 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι μου να με περιμένουν για να με ακολουθήσουν όπου κι αν πήγαινα. Στο αεροδρόμιο ή οπουδήποτε και είχα χιλιάδες fans που ούρλιαζαν. Πέρασαν τόσα χρόνια που είτε δεν έβγαινα από το σπίτι καν είτε έβαζα καπέλο και γυαλιά και πάλι ήμουν φοβισμένος. 

Μάλιστα παραδέχτηκε πως όλη αυτή η ξαφνική φήμη του προκάλεσε πολύ υψηλά επίπεδα άγχους. Τα τελευταία χρόνια όμως μπόρεσε να επανέλθει στα φυσιολογικά η ζωή του, τώρα που έχει ξεθωριάζει η φήμη και το hype του Twilight.