O Dwayne Johnson ως Shao Khan; Το φαντάζεται ο δημιουργός των Mortal Kombat

Μήπως αφήνει υπόνοια ότι θα παίξει στο Mortal Kombat 2;
26 Ιανουαρίου 2022 23:15
O Dwayne Johnson ως Shao Khan; Το φαντάζεται ο δημιουργός των Mortal Kombat

Είναι λογικό ακόμη και η παραμικρή δήλωση του μεγαλύτερου και πιο ακριβοπληρωμένου χολιγουντιανού αστέρα να συζητιέται από όλους. Χθες ο Dwayne Johnson ανέφερε πως δουλεύει πάνω σε μια νέα ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι. Έπαιξε όμως ένα έξυπνο επικοινωνιακό κόλπο και δεν έδωσε ουσιαστικά ούτε ένα στοιχείο για το ποια πρόκειται, πέραν του ότι "είναι badass" και το "έπαιζε παλιότερα συνεχώς". 

Αυτό προφανώς προκάλεσε τα social media να προσπαθούν να μαντέψουν ποιο βιντεοπαιχνίδι θα γίνει ταινία και θα συμμετέχει ο θηριώδης "The Rock". Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και επίσημα το Mortal Kombat 2 και ο Ed Boon, δημιουργός των παιχνιδιών, θέλησε και αυτός να δώσει τη δική του μαντεψιά. 

Θα έπαιζε τέλεια τον Shao Khan.

Φαντάζεστε τον The Rock στο ρόλο του απόλυτου κακού του Mortal Kombat; Μήπως όμως δεν είναι και τόσο μαντεψιά αλλά ένα tease; Άλλωστε το Mortal Kombat πληροί το στοιχείο "badass" που έδωσε ο Johnson στη συνέντευξή του. Μπορεί όμως και να μην είναι κάλλιστα. 

Όπως και αν έχει ο Johnson δήλωσε πως περισσότερα για την videogame ταινία που ετοιμάζει θα μάθουμε εντός του 2022, οπότε υπομονή.