Το λαμπρό cast του “Murder Mystery 2” μόλις ανακοινώθηκε!

Δείτε τους ηθοποιούς που θα βρίσκονται πλάι στους Sandler και Anniston
25 Ιανουαρίου 2022 19:43
Το λαμπρό cast του “Murder Mystery 2” μόλις ανακοινώθηκε!

Το sequel του Murder Mystery μόλις αποκαλύφθηκε -στο περίπου από το Netflix, αφού η streaming υπηρεσία μόλις ανακοίνωσε όλο το cast της επερχόμενης ταινίας. Η πρώτη ταινία με τον Adam Sandler και την Jenifer Anniston αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό και ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση του sequel τότε.

Οι δύο τους φυσικά και θα βρίσκονται και στο Murder Mystery 2 και όπως θα δείτε και εσείς στη λίστα παρακάτω, τα ονόματα που θα βρίσκονται πλάι τους είναι εξίσου μεγάλου βεληνεκούς.

Το cast λοιπόν του Murder Mystery 2 αποτελείται από τους Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Zurin Villanueva και τους Adeel Akhtar και John Kani.

Διαβάστε την περιγραφή του πρώτου Murder Mystery (Πρόσκληρη για Φόνο):

Όταν ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Άνταμ Σάντλερ) αποφασίζει επιτέλους να πάει τη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) το πολυπόθητο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί, μια τυχαία συνάντηση στην πτήση θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουίνς. Μόνο που ο Κουίνς θα βρεθεί δολοφονημένος και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του μυστήριου φόνου.

Το Murder Mystery 2 έρχεται ξανά από τον James Vanderbilt στο σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jeremy Garelick.