The Batman: Μόνο 3 ώρες διάρκεια; Παραλίγο να βλέπαμε 4ωρο cut του Robert Pattinson

Η Warner Bros. και ο Matt Reeves πειραματίστηκαν στο post production
23 Ιανουαρίου 2022 08:55
The Batman: Μόνο 3 ώρες διάρκεια; Παραλίγο να βλέπαμε 4ωρο cut του Robert Pattinson

Η ανακοίνωση πως το The Batman θα έχει διάρκεια 3 ωρών προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την πλειοψηφία θα είναι θετικές, καθώς φαίνεται πως η Warner Bros. άφησε τον σκηνοθέτη Matt Reeves να "κόψει" την ταινία που ήθελε. 

Ωστόσο επιβεβαιωμένες πηγές του The Hollywood Reporter κάνουν λόγο πως η Warner Bros. και DC Films πειραματίστηκαν αρκετά στο post production του νέου Batman του Robert Pattinson, που στο πλευρό του θα έχει την Batwoman της Zoe Kravitz. Αυτές αποκαλύπτουν ότι στις πρώτες δοκιμαστικές προβολές της δοκίμασαν ένα 4 ωρών cut του "Batman"

Φαντάζεστε λοιπόν το υλικό που υπήρχε και πόσο μεγαλύτερη είναι πραγματικά η ιστορία που θέλει να διηγηθεί ο Reeves για την "World's Best Detective" βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη. Πάντως το The Batman έσπασε το ρεκόρ και είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise με τα 167 λεπτά διάρκειας, ξεπερνώντας τον μέχρι πρότινος κάτοχο, The Dark Knight Rises του Christopher Nolan με 165 λεπτά. 

Ακούστε το πρώτο δείγμα από το soundtrack του The Batman ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.