Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παραβίασε φωτεινό σηματοδότη ο "Εξολοθρευτής" σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται
22 Ιανουαρίου 2022 17:00
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε ένα τρομακτικό ατύχημα με το αυτοκίνητό του ενεπλάκη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ χθες το απόγευμα που παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Ο "Εξολοθρευτής" οδηγούσε ένα Yukon SUV και ήθελε να στρίψει αριστερά, μόνο που ο σηματοδότης ήταν ακόμη κόκκινος. Παραβιάζοντάς τον, το γιγαντιαίο τζιπ του καβάλησε ένα κόκκινο Toyota Prius, του οποίου η οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το TMZ, αλλά και μια λευκή Porsche Taycan που επίσης τσαλαπάτησε. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και έκαναν αυτοψία υποστηρίζουν ότι για το ατύχημα ευθύνεται ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος δεν έλαβε κλήση, αλλά μπορεί να τον μηνήσει η οδηγός του κόκκινου Toyota Prius (φωτογραφίες) και έτσι να ασκηθεί δίωξη και να συλληφθεί. Κάτι τέτοιο μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου δεν έχει γίνει. 

Το ατύχημα έγινε κυριολεκτικά 1.5 χλμ μακριά από την οικία του Σβαρτσενέγκερ και οι αυτόπτες μάρτυρες το περιγράφουν σαν σκηνή από ταινία. Άλλες πηγές ανέφεραν στο TMZ πως ο Σβαρτσενέγκερ ανέλαβε την περίθαλψη της γυναίκας του κόκκινου Prius που τραυματίστηκε σοβαρά. 

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα