"Οι Κότες το 'σκασαν" ξανά και έρχονται στο Netflix - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Γεγονός το Chicken Run 2 και ετοιμάζεται να κλωσήσει το 2023
20 Ιανουαρίου 2022 20:30
"Οι Κότες το 'σκασαν" ξανά και έρχονται στο Netflix - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Μια από τις καλύτερες animated ταινίες του 2000 -και όχι μόνο- είναι το "Οι κότες το 'σκασαν" ή αλλιώς Chicken Run. Το πολυαναμενόμενο sequel τελικά έρχεται μετά από 21 χρόνια, καθώς ο δημιουργός Nick Park με την Aardman Animation ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το Netflix για την παραγωγή τόσο του Chicken Run 2 όσο και μιας νέας ταινίας "Wallace & Gromit". 

Το sequel θα ονομάζεται "Chicken Run: Dawn of the Nuggett" και στο cast των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στα κοτόπουλα είναι οι: Thandiwe Newton (Westworld), Zachary Levi (Shazam! Fury of the Gods) και Bella Ramsey (The Last of Us HBO). 

Δόθηκε κιόλας η πρώτη φωτογραφία από το sequel:

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: 

Έχοντας καταφέρει μια απόδραση που αψήφησε τον θάνατο από την φάρμα του Tweedy, η Ginger επιτέλους κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Βρίσκεται σε ένα ειρηνικό και ήρεμο νησί για τα κοτοπουλάκια της, μακριά από τους κινδύνους του ανθρώπινου κόσμου. Όταν όμως αυτή και ο Rocky κλωσούν ένα μικρό κοριτσάκι ονόματι Molly, το "happy ending" τους ολοκληρώνεται. Πίσω όμως στην πατρίδα, όλο το γένος των κοτόπουλων αντιμετωπίζει μια νέα θανάσιμη απειλή. Για την Ginger και την ομάδα της, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω την ελευθερία τους αυτή τη φορά, θα πρέπει να εισβάλλουν!  

Στο cast επιστρέφουν επίσης οι Imelda Staunton ως Bunty, Jane Horrocks ως Babs και Lyn Ferguson ως Mac. Στους νέους χαρακτήρες συναντάμε τους Josie Sedgwick-Davies ως Fizzle, David Bradley ως Fowler, Romesh Ranganathan ως Nick, Daniel Mays ως Fetcher και Nick Mohammed ως Dr. Fry. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Sam Fell σε σενάριο των Karey KirkpatrickJohn O'Farrell, και Rachel Tunnard. 

Η κυκλοφορία του Chicken Run: Dawn of the Nugget είναι προγραμματισμένη για το 2023 αποκλειστικά στο Netflix, ενώ η νέα Wallace & Gromit ταινία θα κυκλοφορήσει το 2024