The Batman: Θα έχει επική διάρκεια 3 ωρών; Ας δούμε τι ισχύει και τι όχι

Πάμε για Batman σχεδόν 3 ωρών;
20 Ιανουαρίου 2022 19:42
The Batman: Θα έχει επική διάρκεια 3 ωρών; Ας δούμε τι ισχύει και τι όχι

Η διάρκεια του άκρως αναμενόμενου The Batman αποκαλύφθηκε από αρκετές πηγές μόνο που η κάθεμιά το δηλώνει με διαφορετική διάρκεια. Αρχικά τo IMAX Melbourne καταχώρησε την διάρκεια της ταινίας στα 176 λεπτά ή αλλιώς 2 ώρες και 56 λεπτά, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως πάμε για μια επική ταινία με τον Robert Pattinson. Την ίδια διάρκεια επιβεβαίωσε και το IMDb, που σπανίως πέφτει έξω. 

Ωστόσο το Rotten Tomatoes καταχώρησε το Batman του Matt Reeves με διάρκεια 2 ώρες και 13 λεπτά, κάτι που έχει σημαντική διαφορά. 

Τι συμβαίνει τελικά με τη διάρκεια του The Batman; 

Επίσημα η Warner Bros. δεν έχει αποκαλύψει την τελική διάρκεια του φιλμ, κάτι που ίσως και να φταίει το γεγονός ότι μπορεί να αλλάζουν πράγματα στο post production κάτι που συνηθίζεται σε τόσο μεγάλες παραγωγές και ιδιαίτερα στην εποχή της πανδημίας. Θυμηθείτε ότι το Spider-Man: No Way Home είχε ολοκληρωθεί κάτι μέρες πριν αρχίσει να διανέμεται στους κινηματογράφους παγκοσμίως. 

Εάν πάμε για το "επικό" σενάριο των σχεδόν 3 ωρών τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη σε διάρκεια Batman ταινία στην ιστορία, ξεπερνώντας τις 2 ώρες και 45 λεπτά του -εξίσου επικού- The Dark Night Rises του Christopher Nolan. Αυτά όλα όμως μένει να επιβεβαιωθούν και επίσημα κάτι που δε θα αργήσει. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022