Robert Pattinson: Είχε αστειευτεί ότι δε προπονήθηκε για το Batman και του γύρισε μπούμερανγκ

"Επέστρεψε για να με στοιχειώσει" παραδέχτηκε ο 35χρονος σταρ
20 Ιανουαρίου 2022 15:00
Robert Pattinson: Είχε αστειευτεί ότι δε προπονήθηκε για το Batman και του γύρισε μπούμερανγκ

Τα αστεία δεν λαμβάνονται πολλές φορές με τον τρόπο που θέλει κανείς και στην περίπτωση του Robert Pattinson συνέβη αυτό ακριβώς με μια παλιότερή του δήλωση. Κατά την περίοδο που τα γυρίσματα του The Batman είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας ο Pattinson είχε δηλώσει πως "δεν είχε καν αρχίσει να προπονείται" εκφράζοντας επίσης το γεγονός ότι  "εάν γυμνάζεσαι όλη την ώρα, νομίζω ότι είσαι μέρος του προβλήματος". 

Σε νέα του συνέντευξη στο Movie maker ο 35χρονος σταρ του The Batman ξεκαθάρισε πως είχε αστειευτεί με εκείνη την δήλωσή του για την προετοιμασία του ως Batman, μάλλον με περισσότερο βρετανικό φλέγμα από όσο έπρεπε. Φυσικά διαβεβαίωσε πως γυμνάστηκε για το ρόλο και πως τέτοιες χαζές λεζάντες τον ακολουθούν από πάντα, μόνο που με αυτή μπορεί πλέον να γελάσει. 

Παραδέχτηκε όμως ότι του γύρισε μπούμερανγκ: 

Το συγκεκριμένο επέστρεψε για να με στοιχειώσει. Ανέκαθεν νόμιζα πως είναι ντροπιαστικό να μιλάω συνέχεια για το πώς γυμνάζομαι. Νομίζω ότι είναι μια αγγλική συνήθεια. Εκτός κι αν είσαι στην πιο απίστευτη φυσική κατάσταση και ο κόσμος με πραγματική περιέργεια σε ρωτάει "πώς τα κατάφερες" ή κάτι τέτοιο. Όταν παίζεις τον Batman πρέπει να γυμναστείς. 

Νομίζω πως όταν έκανα την συνέντευξη ήταν κατά τη διάρκεια του lockdown και ήμουν στην Αγγλία και δεν είχα αρχίσει εντατικά να γυμνάζομαι. 

Δείτε τις νεότερες αφίσες της ταινίας, όπου στη μία μάλιστα κρύβεται ένα στοιχείο του Riddler. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022