Ο Anthony Mackie του Captain America 4 ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ταινία

Στα σκαριά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο  
20 Ιανουαρίου 2022 13:43
Ο Anthony Mackie του Captain America 4 ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ταινία

Ο Anthony Mackie, γνωστός για το ρόλο του στις ταινίες του MCU, μεταξύ των οποίων και το επερχόμενο Captain America 4, για το The Hurt Locker, το 8 Mile και πολλές ακόμη μεγάλες παραγωγές, ετοιμάζεται τώρα να κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Συγκεκριμένα, ο Mackie ετοιμάζει μια βιογραφική ταινία για την Claudette Colvin. Πρόκειται για Αμερικανίδα πρωτοπόρο του κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα στη δεκαετία του 1950. Περισσότερα για την ιστορία της, η οποία περιλαμβάνει τη σύλληψή της σε ηλικία 15 ετών, επειδή αρνήθηκε να δώσει τη θέση της σε ένα λεωφορείο, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο αστέρας των super hero ταινιών της Marvel αποφάσισε να βρεθεί πίσω από τις κάμερες έπειτα από μια επίσκεψή του στο Εθνικό Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων της πόλις Μέμφις, στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκεί έμαθε για την ιστορία της Colvin, η οποία πιστεύει πως δεν έχει την απαραίτητη αναγνώριση.

Αναλυτικότερα, ο Mackie δήλωσε:

Όχι μόνο συγκινήθηκα, αλλά και εμπνεύστηκα. Είναι υπέροχο να είσαι υπερήρωας σε ταινίες, αλλά αυτή είναι μια αληθινή υπερήρωας, η οποία ζει ανάμεσά μας και είναι τιμή μου να πω την ιστορία της.

Ως απάντηση στα νέα για το project, η Colvin δήλωσε από τη μεριά της πως είναι ευγνώμων που ο Mackie θα την τιμήσει, λέγοντας την ιστορία της. Σε συνδυασμό με το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού, η οικογένεια της Colvin θα συμμετάσχει επίσης, βοηθώντας παρασκήνια την επερχόμενη βιογραφική ταινία.