The Batman: Η νέα αφίσα κρύβει ένα στοιχείο για τον Robert Pattinson, θα το βρείτε; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεσκεπάστε την αλήθεια στις 4 Μαρτίου
19 Ιανουαρίου 2022 21:05
The Batman: Η νέα αφίσα κρύβει ένα στοιχείο για τον Robert Pattinson, θα το βρείτε; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε λιγότερο από δύο μήνες θα κάνει πρεμιέρα η νέα Batman ταινία και η μάρκετινγκ μηχανή της Warner Bros. σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοσιεύει υλικό για να μη χαθεί καθόλου η ορμή της καμπάνιας. Πρόκειται για δύο νέες αφίσες όπου στην πρώτη απεικονίζεται ο Batman του Robert Pattinson και η Catwoman της Zoe Kravitz, που θα κάνουν ένα αταίριαστο δίδυμο στην ταινία του Matt Reeves, ενώ η δεύτερη είναι πιο ιντριγκαδόρικη και καλεί τους πιο παρατηρητικούς. 

Δείτε τις νέες αφίσες

Η δεύτερη αφίσα ειδικά έχει ενδιαφέρον καθώς κρύβει σε...κοινή θέα σχεδόν ένα στοιχείο που ψάχνει ο Batman του Robert Pattinson. . Ή μάλλον ένα από τα στοιχεία που του αφήνει πίσω ο Riddler του Paul Dano, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί πλήρως σε κανένα trailer και δεν είναι άλλο από το εμβληματικό "?" σύμβολό του. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022