Νέες φήμες για επιστροφή Ben Affleck ως Daredevil - Σε ποια ταινία θα εμφανιστεί;

Ακούγεται πως θα κάνει cameo στο Doctor Strange 2
18 Ιανουαρίου 2022 18:50
Νέες φήμες για επιστροφή Ben Affleck ως Daredevil - Σε ποια ταινία θα εμφανιστεί;

Μια εβδομάδα πριν σας μεταφέραμε τις πρώτες φήμες που ακούστηκαν περί επιστροφής του Ben Affleck στο ρόλο του Daredevil για χάρη του MCU. Τώρα ήρθαν καινούργιες αναφορές στην επιφάνεια από δύο ακόμη πηγές τις οποίες μεταφέρει το The Illuminerdi, το οποίο δεν έχει καθόλου άσχημο ρεκόρ επαλήθευσης. 

Σύμφωνα με το Big Screen Leaks αυτές τις φήμες τους τις μετέφεραν τον περασμένο Οκτώβριο-Νοέμβριο, όταν και η Marvel Studios έστειλε κάποια προκαταρκτικά συμβόλαια στους εκπροσώπους του Ben Affleck. Όπως τονίζει αυτές τις πληροφορίες του ζήτησαν να τις κρατήσει μυστικό: 

Αυτό που επιβεβαιώνεται στην προκειμένη είναι πως η εμφάνιση του Ben Affleck ως Matt Murdock αφορά το Doctor Strange 2. Επίσης, ο leaker KCWalsh αναφέρει πως άκουσε την ίδια πληροφορία: 

To Illuminerdi σαφώς σημειώνει πως όλα αυτά δε σημαίνει ότι όντως υπέγραψε ο Ben Affleck. Ο 49χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως θέλει να αποστασιοποιηθεί από τα franchises και τέτοιους είδους ταινίες. Ωστόσο, παλιότερα εξέφρασε την επιθυμία του πως "πηγαίνει" τον Kevin Feige και τη δουλειά που έχει κάνει με τη Marvel, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. 

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και τα reshoots του Doctor Strange 2 για το οποία έχουν ακουστεί τρελές φήμες για το ποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν λόγω Multiverse από τον Sylvie και τον Loki, μέχρι τους Fantastic Four και τον Wolverine. Φυσικά όλα αυτά παραμένουν ανεπιβεβαίωτα επομένως λάβετέ τα με κάθε επιφύλαξη. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022