Η απίστευτη ιστορία του Andrew Garfield και του ντελιβερά που ξεσκέπασε τον Spider-Man του

Ο ηθοποιός μιλάει για την ιστορία που τον πρόδωσε πριν το "No Way Home"
18 Ιανουαρίου 2022 14:01
Η απίστευτη ιστορία του Andrew Garfield και του ντελιβερά που ξεσκέπασε τον Spider-Man του

Το ότι ο Andrew Garfield επέστρεψε ως Peter Parker για χάρη του Spider-Man: No Way Home -μαζί με τον Tobey Maguire κιόλας- είναι μια είδηση που κυκλοφορεί πλέον μιας και το εμπάργκο των spoilers από τη Marvel δεν υφίσταται.

Ωστόσο η πληροφορία ότι ο Garfield θα επέστρεφε είχε κάνει τον γύρο των social media πολύ καιρό πριν η Multiverse περιπέτεια του Tom Holland κυριαρχήσει στο παγκόσμιο box office και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2021. 

Τι έγινε τότε; Μια ανεπιβεβαίωτη μέχρι σήμερα ιστορία ήθελε έναν ντελιβερά να ξεσκεπάζει τον Spider-Man του Andrew Garfield, διότι βρισκόταν εκείνο το διάστημα στην Ατλάντα, όπου γυριζόταν το "No Way Home". Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ντελιβεράς της DoorDash είχε "τουιτάρει" για το συμβάν. Ανέφερε κιόλας πως ήταν "αγενής" καθώς όταν του ζήτησε την ταυτότητά του για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του, διότι είχε παραγγείλει αλκοόλ και βάσει κανονισμών έπρεπε να ταυτοποιήσει, ο Garfield όμως αρχικά δίστασε καθώς έτσι κινδύνευε να βγει το μυστικό στη φόρα. 

Τα tweets του ντελιβερά 

Τώρα όμως ο Garfield μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό και το έδωσε από την δική του οπτική γωνία αποκαλύπτοντας ένα σωρό λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός πως αυτός έφταιγε για το ξεσκέπασμά του. Ακολουθεί το σκηνικό όπως το περιέγραψε ο Andrew Garfield στο Happy Sad Confused Podcast: 

"Αυτός ο τύπος που λες ο ντελιβεράς, έρχεται προς την πόρτα μου -φαινόταν καλός, γλυκός τυπάς- και του ανοίγω την πόρτα, εγώ φοράω τη μάσκα μου, το καπέλο μου και του λέω "Ευχαριστώ φίλος". Και εκείνος μου κάνει "γιο γιο γιο, πρέπει να δω την ταυτότητά σου. Και είμαι σε φάση "Έλα μου;" Και μου λέει "πρέπει να δω την ταυτότητά σου". Του λέω κανένας ντελιβεράς ποτέ δε μου έχει ζητήσει ταυτότητα. 

Και παρεμπίπτοντος έχει φτάσει πολύ κοντά στην πόρτα και εγώ σκέφτομαι πως θα πάω στο πλατό αύριο. Δεν ήθελα να ρισκάρω να κλείσει το πλατό της Marvel εν μέσω της πανδημίας. Οπότε του λέω "ναι μισό λεπτό. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μερικά βήματα πίσω λόγω του COVID και όλα αυτά;". 

Τότε του λέω "σόρρυ ρε φίλε αλλά γιατί θες την ταυτότητά μου; "Για να τσεκάρω ότι είσαι εσύ", μου λέει. Να σημειώσω πως ο λογαριασμός μου στο Door Dash δεν είναι καν στο όνομά μου και μου εξηγεί πως τη θέλει "επειδή παράγγειλες αλκοόλ". Μόνο που του λέω "Όχι δεν πήρα ποτά φίλε. Κανένα ποτό. Κάτι tacos πήρα." 

Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ζήτησε από τον φίλο του που ήταν μαζί στο ξενοδοχείο να δείξει τη δική του ταυτότητα, αλλά δεν ήταν εκεί το φινάλε, με τον Amazing Spider-Man να λέει: 

Ιδού μετά από λίγες ώρες ο τύπος γράφει "Νομίζω πως μόλις παρέδωσα φαγητό στον Andrew Garfield" και νομίζω ότι με είπε αγενή, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ήμουν. 

Απλά του ζήτησα να τηρήσει τις κοινωνικές αποστάσεις, αλλά μάλλον τον σύγχυσε αυτό και δεν το ήθελα και του ζητώ συγγνώμη για το οτιδήποτε μπορεί να εξέλαβε ως αγένεια. Δεν έχω καμία όρεξη να προκαλώ τέτοια σκηνικά, αλλά έγινε και νομίζω πως έμπλεξε μετά αυτός κιόλας. Όπου κι αν είσαι να ξέρεις πως ξέρω τι σκαρώνεις. Ήσουν ύπουλος και μου έβαλες δυνατή πρόκληση εκείνη τη βραδιά. 

Σε μια άλλη του συνέντευξη ο Garfield παραδέχτηκε πως έπρεπε να πει ψέματα ακόμη και στη "Gwen" του, την πρώην συμπρωταγωνίστρια και φίλη του, Emma Stone

Ακόμη εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει ως Amazing Spider-Man, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για ένα The Amazing Spider-Man 3