O Keanu Reeves αποκάλυψε τις δυο φορές που ζήτησε αυτόγραφο από άλλους αστέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας θρύλος της μουσικής και ένας του stand-up comedy
17 Ιανουαρίου 2022 23:31
O Keanu Reeves αποκάλυψε τις δυο φορές που ζήτησε αυτόγραφο από άλλους αστέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν είναι ο πιο ταπεινός αστέρας του Χόλιγουντ και ένα από τα "καλά παιδιά" εκεί έξω. Και ο Keanu Reeves έχει τα δικά του ινδάλματα όπως όλοι. Κάποια στιγμή ακόμη και αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες του σινεμά καταλήγουν να ζητούν οι ίδιοι τους αυτόγραφο από κάποιον που θαυμάζουν. 

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show του Stephen Colbert, ο πρωταγωνιστής του The Matrix Resurrections αποκάλυψε πως ζήτησε δυο φορές στη ζωή του αυτόγραφο. Βέβαια, δεν ήταν για τον εαυτό του, τουλάχιστον όχι το πρώτο. 

Το ένα το ζήτησε από τον θρυλικό μουσικό των Velvet Underground, Lou Reed, για έναν φίλο του όμως όπως τονίζει. Το δεύτερο, ωστόσο, το ήθελε πάρα πολύ και ο ίδιος και ήταν από τον αείμνηστο George Carlin, θρύλο του stand-up comedy. Άλλωστε οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στο "Bill & Ted's Excellent Adventure" του 1989. Όπως αναφέρει ο ίδιος:

"Μου έγραψε...νομίζω πως ήταν "Αγαπητέ Keanu, άντε γ****υ! Νόμιζα πως το έγραψε μόνο για μένα...Μετά έμαθα από κάποιον άλλο πως έγραφε πάντοτε το ίδιο πράγμα στα αυτόγραφά του. Όπως και να έχει ήταν πανέμορφη στιγμή. 

Δείτε τον παρακάτω να μιλάει για τις εμπειρίες αυτές. 

Tags: