"Θα ήθελα μισό δις δολάρια" λέει ο James Gunn για το budget του Guardians of the Galaxy 3

Ο σκηνοθέτης της ταινίας μιλάει για το budget των ονείρων του
17 Ιανουαρίου 2022 19:33
"Θα ήθελα μισό δις δολάρια" λέει ο James Gunn για το budget του Guardians of the Galaxy 3

Μπορεί οι ταινίες της Marvel να έχουν από τα υψηλότερα budgets σε όλο το Χόλιγουντ αλλά φαίνεται πως για κάποιους οραματιστές δημιουργούς δεν είναι αρκετά. Ένας από αυτούς είναι ο James Gunn που αυτόν τον καιρό εργάζεται στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, το οποίο συνεχίζεται η παραγωγή του μιας και τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο. 

Μιλώντας σε συνέντευξη στο Collider ο Gunn αποκάλυψε πως ενώ έχει πάντοτε το budget κατά νου όταν γράφει μια ταινία ή σειρά, παραδέχεται ότι ακόμα δυσκολεύεται με το να τιθασεύσει τη φαντασία του σε συνάρτηση με το budget. Συγκεκριμένα αναφέρει πως δυσκολεύτηκε με το budget του "Guardians 3" επειδή θα ήθελε "μισό δις δολάρια" για να κάνει όλα όσα ονειρεύεται: 

Ακόμη και με κάτι που έχει ένα τόσο μεγάλο budget όπως το GotG Vol. 3 πάλι είναι βάσανο. Ξέρετε είναι ένας αγώνας για να το κάνεις να ταιριάξει με το budget επειδή θες να κάνεις μια ταινία με μισό δις δολάρια. Εάν είχα μισό δις δολάρια θα έκανα σχεδόν αυτό που ήθελα. Τόσο δύσκολη είναι η διαδικασία. Πρέπει πάντοτε να σκέφτομαι το budget και να κάνω υποχωρήσεις, αλλά συνήθως αυτές έχουν καλή κατάληξη. 

Συνήθως άλλες φορές αναγκάζεσαι να ξανασκεφτείς κάτι και τότε σου έρχεται μια πιο δημιουργική λύση. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley CooperVin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.