O DiCaprio ανάγκασε τον Jonah Hill να δουν μαζί το Mandalorian και δεν πήγε τόσο καλά

Ο συμπρωταγωνιστής του στο Don't Look Up δεν κατάλαβε τον ντόρο
15 Ιανουαρίου 2022 19:43
O DiCaprio ανάγκασε τον Jonah Hill να δουν μαζί το Mandalorian και δεν πήγε τόσο καλά

Φαίνεται πως οι συμπρωταγωνιστές του "Don't Look Up", Leonardo DiCaprio και Jonah Hill πέρασαν καλά στα γυρίσματα της ταινίας του Adam McKay, καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι και στην πραγματική ζωή. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Django Unchained του Quentin Tarantino, όμως τις πρώτες τους σκηνές μαζί τις μοιράστηκαν στο Wolf of Wall Street του Martin Scorsese όπου μαζί τότε είχαν λάβει υποψηφιότητα Α' και Β' Ανδρικού ρόλου. 

Ο Hill μιλώντας στο W Magazine διηγήθηκε μια ιστορία όπου ο DiCaprio τον ανάγκασε να παρακολουθήσουν μαζί το The Mandalorian κατά τη διάρκεια που γυρίζαν το Don't Look Up. Ο Hill ωστόσο δεν είναι καθόλου fan των ταινιών επιστημονικής φαντασίας και επομένως δεν έχει καμία επαφή με το Star Wars. 

Οι εντυπώσεις του εν τέλει ήταν ότι "δεν κατάλαβε γιατί όλος ο ντόρος" αλλά "βρήκε αρκετά γλυκό τον Baby Yoda": 

Ο Leo με έκανε να δούμε το Mandalorian όταν δουλεύαμε στο Don't Look Up και ήμουν σε φάση ο Baby Yoda είναι τόσο γλυκός, αλλά δεν δίνω δεκάρα τσακιστή επειδή δεν ήξερα καν τι έβλεπα. 

Και ποιος μπορεί να πει ότι έχει άδικο; Το The Mandalorian άλλωστε είναι μια spinoff σειρά του Star Wars που απευθύνεται κυρίως στους fans και επομένως δεν είναι μια σειρά που μπορούν να δουν όλοι. Ωστόσο έχει λάβει θετικότατες κριτικές και άρεσε τόσο τους casual όσο και στους πιο core fans του σύμπαντος όπως αποδείχθηκε μετά από δύο σεζόν.