Έτσι θα είναι η Leslie Grace ως “Batgirl” στην ταινία του HBO Max

Πρώτη ματιά στη στολή της
15 Ιανουαρίου 2022 16:21
Έτσι θα είναι η Leslie Grace ως “Batgirl” στην ταινία του HBO Max

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως το HBO Max ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά για το “Batgirl”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Leslie Grace του του "In The Heights". Παρόλο που δε γνωρίζουμε και πολλά για το project, η διάσημη ηθοποιός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία εικόνα που μας δείχνει πως θα είναι η χαρακτήρας της DC και συγκεκριμένα πως θα είναι η στολή της.

Μάλιστα, αυτή η ανάρτηση συνοδευόταν και από μία λεζάντα που έγραφε:

Χρησιμοποιώ τις προσδοκίες τους εναντίον τους. Αυτό θα είναι η αδυναμία τους. Όχι η δική μου. Ας με υποτιμήσουν όλοι… Και όταν οι άμυνές τους είναι κάτω και η υπερηφάνεια τους θα ανέβει, θα τους κατατροπώσω. – Batgirl, Year One.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Grace (@lesliegrace)

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Μάλιστα, θα εμφανιστεί ξανά ο Michael Keaton ως Bruce Wayne/Batman. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Το Batgirl αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 μέσω του HBO Max.