Robert Pattinson: "Η βερσιόν του Batman μου δε θα είναι ενός τίμιου ήρωα"

Όλα όσα δήλωσε για τον "grunge" Bruce Wayne που θα υποδυθεί
14 Ιανουαρίου 2022 14:43
Robert Pattinson: "Η βερσιόν του Batman μου δε θα είναι ενός τίμιου ήρωα"

Ο Robert Pattinson, όπως έχουμε δει και από τα trailers, αναμένεται να υποδυθεί μια αρκετά διαφορετική βερσιόν του Bruce Wayne στο άκρως αναμενόμενο The Batman. Θέλοντας δώσει μερικές λεπτομέρειες ακόμα για το πώς προσεγγίζει την δική του βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη, o Pattinson μίλησε εκτενώς στο The Daily Record.

Επί της ουσίας ανέφερε πως ο "αντικοινωνικός" και διόλου "playboy" Bruce Wayne που θα παίξει δε θα είναι "αγνός ήρωας" αλλά αρκετά πιο περίπλοκος:

Έπρεπε να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα γινόταν για την ιστορία του χαρακτήρα για να δω τι δεν είχε γίνει μέχρι τώρα. Ο κόσμος βλέπει λοιπόν τον Μπάτμαν ως έναν τίμιο, ηρωικό χαρακτήρα αλλά η δική μας ιστορία θα αμφισβητήσει τη φύση του τι είναι ένας ήρωας και θα δοθούν διαφορετικές οπτικές γωνίες για αυτόν. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022