Γυρίστηκαν οι έξτρα σκηνές του Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Τι λένε οι φήμες

Multiverse είναι οπότε οι θεωρίες έχουν πάρει φωτιά
13 Ιανουαρίου 2022 16:07
Γυρίστηκαν οι έξτρα σκηνές του Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Τι λένε οι φήμες

Οι πρώτες αντιδράσεις στο trailer του Doctor Strange 2 ήταν θετικότατες και οι Marvel fans ανυπομονούν για το sequel που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, της Spider-Man/Maguire τριλογίας.

Τους τελευταίους μήνες όμως είχαμε μάθει δια στόματος του Benedict Cumberbatch πως γίνονται κάποια reshoots, τα οποία χαρακτήρισε ως αρκετά σημαντικά θέλοντας να "προσθέσουν πράγματα που ήταν αδύνατα λόγω των λογιστικών θεμάτων που προκάλεσε ο κορωνοϊός." 

Έκτοτε οι φήμες έχουν πάρει φωτιά για το τι είδους επιπλέον σκηνές γύρισαν για την ταινία που θα μας βυθίσει στο χάος και την...τρέλα του Multiverse. Κάποιες από αυτές κατά καιρούς έχουν αναφέρει πως ίσως δούμε τους X-Men, τους Fantastic Four, διάφορα "Variants" γνωστών ηρώων, όπως του Shang-Chi, ακόμα και τον Daredevil του Ben Affleck, ο οποίος αποτέλεσε το επίκεντρο των τελευταίων φημών που κυκλοφορούν. 

Μέσα από νέο δημοσίευμα του Deadline έγινε γνωστό πως τα έξτρα γυρίσματα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο, ύστερα από δύο μήνες συνεχόμενων reshoots. Τώρα το τι εκπλήξεις και cameos θα προστεθούν χάρη σε αυτά μένει να φανεί. 

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022