"Ήταν μια καταστροφή": Ο Daniel Craig θυμάται τη μέρα που έγινε James Bond

Και μάλλον δε θέλει να τη μνημονεύει και τόσο
13 Ιανουαρίου 2022 12:37
"Ήταν μια καταστροφή": Ο Daniel Craig θυμάται τη μέρα που έγινε James Bond

Ο πιο διάσημος και λατρεμένος κινηματογραφικός κατάσκοπος είναι αναμφίβολα ο James Bond, τον οποίο ο τελευταίος ηθοποιός -μέχρι τον επόμενο- που τον υποδύθηκε ήταν ο Daniel Craig σε πέντε ταινίες. Αρκετοί θυμούνται πόση κριτική και αμφισβήτηση δέχθηκε ο Craig στο πρόσωπό του όταν ανακοινώθηκε το casting του σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του σινεμά. Ο ίδιος όμως δε θέλει να θυμάται καν τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε τότε. 

Μιλώντας στο Awards Chatter podcast, ο Craig μέχρι και σήμερα παραδέχεται ότι του είναι άβολο να βλέπει το βίντεο και μιλάει με αυτοσαρκαστικό τρόπο για εκείνη τη στιγμή: 

Όταν έγινε η ανακοίνωση και κάναμε εκείνη την πολύ επιτυχημένη συνέντευξη Τύπου, είδα κάποια σημεία της, ήταν μια γ****η καταστροφή. Για κάποιους λόγους μετανιώνω το πώς εξελίχθηκε εκείνη η συνέντευξη Τύπου και για άλλους είμαι ευχαριστημένος το πως κύλησε! Αυτό έχω να πω μόνο. 

Ο Craig είπε το οριστικό του αντίο στον Πράκτορα 007 με το No Time To Die τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον η θέση του μένει κενή.

Οι παραγωγοί έχουν αναφέρει πως θα ξεκινήσουν σύντομα το casting για τον επόμενο Bond, επομένως έχουμε καιρό μέχρι να μάθουμε τον αντικαταστάτη του. Τέλος, σας αφήνουμε το βίντεο της συνέντευξης που ο Daniel Craig δυσκολεύεται να ξαναδεί.