Φήμη: Η Marvel Studios θέλει τον Ben Affleck να επιστρέψει ως Daredevil

Έστω και για ένα cameo
12 Ιανουαρίου 2022 23:24
Φήμη: Η Marvel Studios θέλει τον Ben Affleck να επιστρέψει ως Daredevil

Έχουμε ακούσει τρελές φήμες στο παρελθόν αλλά πλέον έτσι όπως εξελίσσεται το MCU χάρη στο άνοιγμα του Multiverse όλα είναι πιθανά. Ακόμη και μια επιστροφή του Ben Affleck στο ρόλο του Daredevil. Ναι, καλά ακούσατε κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μια φήμη στο διαδίκτυο που μεταδίδει τόσο το Murphys Multiverse όσο και το @Bigscreenleaks, η οποία αναφέρει πως η Marvel Studios προσέγγισε τον 49χρονο ηθοποιό με μια τέτοια πρόταση. 

Να θυμίσουμε πως ο Affleck υποδύθηκε τον Διάβολο του Hell's Kitchen για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη στο "Daredevil" του 2003 χωρίς ιδιαίτερη αναγνώριση και επιτυχία ωστόσο, καθώς παραμένει μια καλτ κυκλοφορία της τότε Marvel. 

Οι πληροφορίες που μεταδίδουν οι εν λόγω πηγές δεν αναφέρουν σε ποιο project ακριβώς θέλει η Marvel την επανεμφάνιση του Matt Murdock του Ben Affleck. Πάντως την αγαπημένη βερσιόν του Daredevil έχει υποδυθεί εξαιρετικά ο Charlie Cox στην ομώνυμη σειρά του Netflix. 

Συνιστούμε επομένως να λάβετε την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, έως ότου επιβεβαιωθεί ή υπάρξουν ισχυρότερες πληροφορίες.