The Batman: Τελικά δε θα είναι βαθμολογημένο ως R-rated κόντρα στις φήμες

Αυτό δεν το εμποδίζει από το να είναι τέρμα ζοφερό όπως είδαμε στα trailers
12 Ιανουαρίου 2022 20:31
The Batman: Τελικά δε θα είναι βαθμολογημένο ως R-rated κόντρα στις φήμες

Ανάμεσα στις πιο hyped και αναμενόμενες ταινίες του 2022 είναι το The Batman του Matt Reeves, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson σε μια μοναχική, ζοφερή και "grunge" βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη. Παρά τις φήμες και κόντρα στις εικόνες που μετέφεραν τα trailers η ταινία δε θα βαθμολογηθεί ως R-rated, δηλαδή ακατάλληλη για ανηλίκους. 

Όπως ανακοίνωσε η αμερικάνικη MPA το The Batman έλαβε τη βαθμολόγηση PG-13 για το "έντονο βίαιο και ενοχλητικό περιεχόμενο, περιεχόμενο ναρκωτικών, έντονη γλώσσα και κάποιο υποβλητικό υλικό" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Δε θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη όμως καθώς η εξίσου ζοφερή βερσιόν του Nolan στη The Dark Knight τριλογία έφερε την ίδια βαθμολόγηση. Η Warner Bros. θέλει να διασφαλίσει άλλωστε πως θα πληρώσουν εισιτήριο σχεδόν κάθε ηλικίας fans του Batman. 

To cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022