Οι παραγωγοί του “Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες” φέρνουν στο Netflix τον απατεώνα του Tinder (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία ενός “μεγιστάνα”
12 Ιανουαρίου 2022 11:11
Οι παραγωγοί του “Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες” φέρνουν στο Netflix τον απατεώνα του Tinder (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer από το νέο ντοκιμαντέρ του παραγωγού του "Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες: Το Κυνήγι του Δολοφόνου", που ακούει στο όνομα, “Ο Απατεώνας του Tinder”.

Πρόκειται για μία ιστορία εξαπάτησης, στην οποία ο περιβόητος απατεώνας της δημοφιλούς υπηρεσίας εξαπάτησε πολλές γυναίκες για εκατομμύρια και είναι φυγόδικος σε πολλές χώρες. Υποδυόμενος έναν πλούσιο μεγιστάνα διαμαντιών, γοήτευε γυναίκες στο διαδίκτυο και τις αποσπούσε εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, τρεις γυναίκες αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για να πάρουν εκδίκηση.

Η σύνοψη του Netflix:

Από τους παραγωγούς του "Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες: Το Κυνήγι του Δολοφόνου". Ο έρωτας σήμερα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, όπου ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ο διαβόητος "Απατεώνας του Tinder" αποπλάνησε και εξαπάτησε νεαρές γυναίκες για εκατομμύρια και είναι φυγόδικος σε πολλές χώρες. Ένα swipe θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας. Αυτή η ιστορία είναι το απόλυτο παραμύθι που έγινε εφιάλτης.

Το The Tinder Swindler όπως θα ονομάζεται στα αγγλικά θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το trailer παρακάτω.