Το internet βάζει ΠΑΝΤΟΥ τον Spider-Man του Maguire και είναι ξεκαρδιστικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το meme που αναζωπυρώθηκε χάρη στο No Way Home
11 Ιανουαρίου 2022 22:25
Το internet βάζει ΠΑΝΤΟΥ τον Spider-Man του Maguire και είναι ξεκαρδιστικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home πριν μερικές εβδομάδες, το οποίο κατάφερε μάλιστα να γίνει η 8η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία, ο Bully Maguire επέστρεψε για τα καλά!

Ο λόγος γίνεται για το γνωστό ιντερνετικό meme, το οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2018 και τώρα, χάρη στη νέα περιπέτεια του Peter Parker, στην οποία συμπρωταγωνιστεί και ο Tobey Maguire, αναζωπυρώθηκε, με τα σχετικά βίντεο να μαζεύουν πολλά-πολλά εκατομμύρια views.

Όπως μπορεί να έχετε δει κάπου στο internet, λοιπόν, από το YouTube μέχρι το Reddit…ο Bully Maguire είναι μια σειρά από video remixes που δείχνουν τον Tobey Maguire ως Peter Parker, όταν είχε συνδυαστεί με το symbiote Venom στην τρίτη ταινία της τριλογίας. Αναλυτικότερα, στο Spider-Man 3, ο Parker γίνεται αλαζονικός και αγενής όταν συνδυάζεται με τον Venom, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται άσχημα στους άλλους. Οι χρήστες του internet, λοιπόν, έχουν πάρει τις σχετικές σκηνές της ταινίας και αποφάσισαν να βάλουν τον ‘Bully Maguire’ να παρενοχλεί χαρακτήρες άλλων διάσημων ταινιών της Marvel και όχι μόνο.

Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ξεκαρδιστικό, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε μερικά από τα σχετικά meme βίντεο!

Όταν ο Bully Maguire έπαιξε με τα νεύρα του Kylo Ren στο Star Wars: The Last Jedi:

O Bully Maguire παλεύει με τον Harry Potter:

O Bully Maguire καταστρέφει το σφυρί του Thor:

Ο Bully Maguire κάνει bullying στο Squid Game του Netflix:

Όταν ο Bully Maguire έληξε την τελική μάχη στο Avengers: Endgame:

Όταν ο Bully Maguire έφτασε στη Wakanda στο Avengers: Infinity War:

Bonus: Όταν ο Bully Maguire έπαιξε στο…ριάλιτι Family Feud: