The Batman: Η Warner Bros. σχολιάζει μια ενδεχόμενη καθυστέρηση κυκλοφορίας

Μπορεί να αλλάξει τα πλάνα η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον;
11 Ιανουαρίου 2022 20:20
The Batman: Η Warner Bros. σχολιάζει μια ενδεχόμενη καθυστέρηση κυκλοφορίας

Η πρόσφατη επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού έχει θορυβήσει τους πάντες και ειδικά την βιομηχανία του κινηματογράφου που τους τελευταίους μήνες μπόρεσε να ορθοποδήσει και πάλι. Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, εμπορική πορεία του Spider-Man: No Way Home που μετράει πάνω από 1.5$ δις στο box office. 

Ήδη οι ανησυχίες που έχει προκαλέσει η άνοδος των κρουσμάτων τον τελευταίο καιρό λόγο της Όμικρον φαίνεται από το ότι η Sony Pictures καθυστέρησε το "Morbius", ενώ η Disney μετέφερε το "Turning Red" της Pixar από τις αίθουσες αποκλειστικά στο Disney Plus. Κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι θα συμβεί με την άλλη τεράστια κυκλοφορία του 2022 που ακούει στο όνομα The Batman.

O CEO της WarnerMedia, Jason Kilar, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός όπως μεταφέρει το Variety και να διαβεβαιώσει τους fans του "Σκοτεινού Ιππότη" ότι ακόμη η ταινία είναι καθοδόν για τον Μάρτιο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι εξετάζει την κατάσταση: 

Δίνουμε σίγουρα προσοχή σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την Όμικρον. Αισθανόμαστε καλά για την ημερομηνία που θέσαμε αυτή τη στιγμή. Θα το εξετάζουμε μέρα με τη μέρα. 

Προς το παρόν το The Batman σε σκηνοθεσία Matt Reeves και με πρωταγωνιστές του Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis και Colin Farrell είναι προγραμματισμένο για τις 4 Μαρτίου 2022. Μάλιστα θα πραγματοποιήσει κανονικά τις προβολές του για το παραδοσιακό "παράθυρο" των 45 ημερών και έπειτα θα καταλήξει στο HBO Max