Στο Spider-Man: No Way Home θα εμφανιζόταν κι άλλος χαρακτήρας του Doctor Strange 2 (ΦΩΤΟ)

Κομμένο υλικό αποκαλύπτει πως θα συμμετείχε μια πρωτοεμφανιζόμενη του MCU
11 Ιανουαρίου 2022 12:24
Στο Spider-Man: No Way Home θα εμφανιζόταν κι άλλος χαρακτήρας του Doctor Strange 2 (ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Τις τελευταίες μέρες έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια διάφορα μυστικά της ταινίας που αφορούν φυσικά όλες τις μεγάλες εκπλήξεις, όπως την εμφάνιση των τριών Spider-Men, δηλαδή τους Tobey Maguire και Andrew Garfield, πέραν του Tom Holland. Αυτή τη φορά όμως ο concept artist που εργάστηκε στη νέα Spider-Man ταινία δημοσίευσε κομμένο υλικό, το οποίο αποκαλύπτει μια χαρακτήρα που δεν είδαμε ποτέ στην τελική ταινία και προέρχεται από το Doctor Strange 2

Μέσα από τον Twitter λογαριασμό του, ο artist ονόματι Maciej Kuciara μοιράστηκε εικαστικό που απεικονίζει μια σκηνή που ποτέ δεν είδαμε στο Spider-Man: No Way Home στις αίθουσες. Αυτή δείχνει την America Chavez της Xochitl Gomez να συναντά την τριάδα των Peter Parker, MJ (Zendaya) και Ned (Jacob Batalon) και σίγουρα κάτι σχετικό με το Multiverse φαίνεται να τους επηρεάζει. Στις δυνάμεις της Chavez άλλωστε είναι και η ικανότητα να ταξιδεύει ανάμεσα σε διαστάσεις. 

Δείτε το εικαστικό

Δε γνωρίζουμε, ωστόσο, εάν πρόκειται για κάποια κομμένη σκηνή που θα βρει το δρόμο της στην Blu-ray έκδοση του No Way Home. Κατά πάσα πιθανότητα η Marvel Studios δεν ήθελε να μπουκώσει με περισσότερους χαρακτήρες το ήδη πολυπληθές cast της ταινίας και να κρατήσει τη νέα ηρωίδα του MCU για να κάνει κανονικά το ντεμπούτο της στο Doctor Strange 2. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022