Έτοιμος για όλα ο Chris Pratt στη νέα φωτό του Jurassic World: Dominion

Τον Ιούνιο η μεγάλη πρεμιέρα
10 Ιανουαρίου 2022 13:25
Έτοιμος για όλα ο Chris Pratt στη νέα φωτό του Jurassic World: Dominion

Η Universal Pictures συνεχίζει να προωθεί το Jurassic World: Dominion, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Colin Trevorrow, να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη σκηνοθετική καρέκλα, μετά την πρώτη ταινία.

Γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε ακόμη μία φωτογραφία για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το νέο κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, στη νέα εικόνα βλέπουμε για ακόμη μια φορά τον Chris Pratt, ο οποίος δεν είναι μόνος του, καθώς πλάι του βρίσκεται η DeWanda Wise, με τους δυο τους να κρατάνε από ένα μαχαίρι και να ετοιμάζονται για “κάτι”.

Για άλλη μια φορά ωστόσο βλέπουμε χιόνια στο setting του Dominion κάτι που μας λέει πως το νέο φιλμ στο δημοφιλές franchise θα αλλάξει για λίγο θεματολογία σε σχέση με τα προηγούμενα.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Το cast των Jurassic World και Jurassic Park θα συναντηθεί στο τρίτο κεφάλαιο και έτσι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Sam Neill, Jeff Goldblum και Laura Dern. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι:  Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Campbell Scott, Isabella Sermon, Justice Smith, DeWanda Wise, και BD Wong. Ωστόσο ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα διακρίνουμε αυτό του Omar Sy, κοινώς γνωστός και ως Ασάν Ντιόπ στη πασίγνωστη σειρά "Λουπέν" του Netflix.

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου του 2022.