Μάθαμε γιατί καθυστέρησε το Morbius και φταίει το νέο Spider-Man κατά κάποιον τρόπο

Και η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε
09 Ιανουαρίου 2022 08:58
Μάθαμε γιατί καθυστέρησε το Morbius και φταίει το νέο Spider-Man κατά κάποιον τρόπο

Και εκεί που ήταν να δούμε επιτέλους το Morbius μέσα στον Ιανουάριο, η Sony Pictures αποφάσισε τελευταία στιγμή να ακυρώσει την πρεμιέρα του φιλμ και να το καθυστερήσει αρκετά. Το βαμπίρ της Marvel τελικά δε θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα πάρει παράταση τριών μηνών.

Το Morbius με τον Jared Leto έχει ήδη γνωρίσει αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, αλλά όπως λένε κάποιες διαρροές, ο κορωνοϊός δεν ήταν τελικά το “πρόβλημα” για τη νέα καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, ακούγεται πως η νέα ταινία της Sony καθυστέρησε και γι’ αυτό φταίει η μεγάλη επιτυχία του Spider-Man: No Way Home. Ναι, καλά διαβάσατε.

Το Spider-Man: No Way Home μπήκε στο Top 10 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών

Έτσι, λένε πως γι’ αυτό το delay φταίει ο Spidey και τα ρεκόρ που σπάει το ένα μετά το άλλο μιας και έχει ξεπεράσει κατά πολύ το $1 δις σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι το πρώτο φιλμ μέσα στην πανδημία που το καταφέρνει αυτό. Αυτή η καθυστέρηση βέβαια μοιάζει και απολύτως φυσιολογική, μιας και το No Way Home αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και σε άλλες χώρες και ίσως “χαντακώσει” τα νούμερα του Morbius στο box office.

Η σύνοψη του Morbius:

Ο Michael είναι ένας επιστήμονας που προσπαθεί να ανακαλύψει μια θεραπεία για μία σπάνια ασθένεια, με αποτέλεσμα αυτό το γεγονός να τον μεταμορφώσει σε βαμπίρ με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Παρόλο που δεν του αρέσει ο νέος του εαυτός, αποφασίζει με αυτές τις δυνάμεις που έχει πλέον να βάλει τέλος στο έγκλημα και σε ανθρώπους που δεν αξίζει να ζουν.

Morbius: Δείτε τον Jared Leto να μεταμορφώνεται στο βαμπίρ της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες την 1η του Απριλίου του 2022. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.