The Batman: Άλλη μια φοβερή φωτογραφία με τους Kravitz και Pattinson

Ξανά σε πρώτο πλάνο το ζευγάρι "The Bat and the Cat
07 Ιανουαρίου 2022 23:35
The Batman: Άλλη μια φοβερή φωτογραφία με τους Kravitz και Pattinson

Τις τελευταίες εβδομάδες συνεχίζεται ο βομβαρδισμός από νέο υλικό για το άκρως αναμενόμενο The Batman παρά το γεγονός ότι απέχουμε αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία του. 

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει αρκετά μεμονωμένα στιγμιότυπα από διάφορα μεγάλα μέσα του εξωτερικού όπως Empire και Rolling Stone, άλλο ένα στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από την USA Today. Σε αυτή την πανέμορφή φωτογραφία πρωταγωνιστεί ο Μπάτμαν του Ρόμπερτ Πάτινσον και η Catwoman της Zoe Kravitz, σε ένα από τα ηλεκτρισμένα τετ-α-τετ που θα έχουν στο φιλμ και τα trailers έχουν δείξει εκτενώς. 

Το νέο στιγμιότυπο

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε το νεότερο trailer της ταινίας σε ατόφια 4Κ ανάλυση. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022