Οι Andrew Garfield και Tobey Maguire τρύπωσαν σε σινεμά για να δουν κρυφά το νέο Spider-Man

Και ευτυχώς κανένας δεν τους κατάλαβε (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
07 Ιανουαρίου 2022 16:53
Οι Andrew Garfield και Tobey Maguire τρύπωσαν σε σινεμά για να δουν κρυφά το νέο Spider-Man

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Τώρα που πλέον δεν χρειάζεται να αποφεύγει και να αρνείται κάθε ερώτηση για τη συμμετοχή του στο Spider-Man: No Way Home, ο Andrew Garfield μιλάει ανοιχτά για το πώς επέστρεψε ως Spider-Man. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο ET, o Garfield μοιράστηκε μια ιστορία που έζησε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας. 

Την ώρα που μιλούσε για το πόσο απίστευτο του φαίνεται ακόμα το γεγονός συνέβη η συνάντηση κορυφής των τριών Spider-Men αποκάλυψε ότι μαζί με τον συνάδελφό του, Tobey Maguire, πήγαν να δουν τη ταινία μαζί κρυφά στο σινεμά την ημέρα της πρεμιέρας του: 

Τρυπώσαμε κρυφά σε ένα σινεμά ανήμερα της πρεμιέρας και απλά την είδα φορώντας ένα καπέλο και τη μάσκα μου. Για την ακρίβεια ήμουν μαζί με τον Tobey, εγώ και ο Tobey μπήκαμε κρυφά στην αίθουσα και κανείς δεν κατάλαβε πως ήμασταν εκεί. Ήταν μια πανέμορφη στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί. 

Τους συνέλαβε ο φακός

Τελικά δεν πέρασαν και τόσο απαρατήρητοι καθώς τον γύρο των social media έκανε μια φωτογραφία που τους δείχνει να βρίσκονται έξω από το σινεμά, την ημέρα που πήγαν να δουν τη ταινία:

"Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως συνέβη" είπε για την θρυλική επανένωσή του με τον Maguire και τις επικές σκηνές των τριών Spider-Men μαζί στο No Way Home και συνέχισε: "Και το ότι έχουμε μια αδελφότητα μαζί με τον Tobey και τον Tom και το γεγονός ότι μοιραζόμαστε μια κοινή εμπειρία είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα."

Φαντάζεστε να ήσασταν στην ίδια αίθουσα με τους δύο βετεράνους Spider-Men και να μην το παίρνατε χαμπάρι; Κάποιοι σίγουρα είχαν αυτήν την τύχη.