Oppenheimer: Η νέα ταινία του Christopher Nolan απέκτησε ακόμη ένα μεγάλο όνομα

Πέρα από τους Florence Pugh, Rami Malek και Benny Safdie
05 Ιανουαρίου 2022 23:22
Oppenheimer: Η νέα ταινία του Christopher Nolan απέκτησε ακόμη ένα μεγάλο όνομα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ο Josh Hartnett που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Penny Dreadful, υπέγραψε για να παίξει στη νέα ταινία του Christopher Nolan. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, παραδείγματος χάρη ποιον χαρακτήρα θα παίξει, μιας και ο ρόλος του είναι αρκετά “κρυφός”.

Το νέο φιλμ του δημιουργού ονομάζεται Oppenheimer, το οποίο θα εστιάζει στον δημιουργό της ατομικής βόμβας και επικεφαλής του Manhattan Project και ήδη έχει μαζέψει έναν απαράμιλλης ποιότητας και χολιγουντιανών αστέρων, θίασο.

Έτσι, πλάι στον Hartnett θα βρίσκονται και οι Florence Pugh (Black Widow), Rami Malek (Bohemian Rhapsody, No Time To Die) και τον Benny Safdie (Good Time). Οι παραπάνω θα συμπρωταγωνιστήσουν με τους Cillian Murphy (υποδύεται τον J. Robert Oppenheimer), Emily Blunt (θα παίξει τη σύζυγό του) και τους Robert Downey Jr. και Matt Damon.

Όσο για την ιστορία του Οπενχάιμερ, αποτέλεσε τον επικεφαλής του "Manhattan Project" το οποίο οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας, του πιο θανατηφόρου όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Ο ίδιος κουβαλούσε σαν κατάρα αυτό το προσωνύμιο και είχε μετανιώσει που ενεπλάκει στην δημιουργία μιας τόσο καταστροφικής εφεύρεσης.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραιτήθηκε από το πόστο του στο εργαστήριο του Λος Άλαμος και αντιστάθηκε με μένος στην βόμβα υδρογόνου (H-bomb) και σε παρόμοια όπλα, βασιζόμενος στο επιχείρημα πως τα θερμοπυρηνικά όπλα είναι μακράν πιο καταστροφικά από όσο η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να τα ελέγξει.

Το Oppenheimer του Nolan αναμένεται να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023.