Δεν κάνουμε πλάκα - Το Morbius με τον Jared Leto καθυστερεί και πάλι

Θα περιμένετε τρεις μήνες παραπάνω
04 Ιανουαρίου 2022 13:07
Δεν κάνουμε πλάκα - Το Morbius με τον Jared Leto καθυστερεί και πάλι

Η Sony Pictures φαίνεται πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να φέρει στη μεγάλη οθόνη το Morbius. Ναι, καλά διαβάσατε. Το βαμπίρ της Marvel τελικά δε θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα πάρει παράταση τριών μηνών.

Μετά τις ήδη πολλές καθυστερήσεις της ταινίας λόγω του κορωνοϊού, φαίνεται πως το φιλμ χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κυκλοφορήσει. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζουμε το λόγο της καθυστέρησης αυτής, αλλά κατά πάσα πιθανότητα φταίει για ακόμη μια φορά η πανδημία. Έτσι, θα πρέπει να κάνετε ακόμη τρεις μήνες υπομονή για το αιμοδιψή βαμπίρ του Jared Leto.

Αυτή είναι η 7η συνεχόμενη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Morbius: 

 

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο Michael είναι ένας επιστήμονας που προσπαθεί να ανακαλύψει μια θεραπεία για μία σπάνια ασθένεια, με αποτέλεσμα αυτό το γεγονός να τον μεταμορφώσει σε βαμπίρ με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Παρόλο που δεν του αρέσει ο νέος του εαυτός, αποφασίζει με αυτές τις δυνάμεις που έχει πλέον να βάλει τέλος στο έγκλημα και σε ανθρώπους που δεν αξίζει να ζουν.

Αυτή είναι η διάρκεια του Morbius

Η διάρκεια της ταινίας θα είναι 1 ώρα και 48 λεπτά.

Παίζουν επίσης οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Morbius: Δείτε τον Jared Leto να μεταμορφώνεται στο βαμπίρ της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες την 1η του Απριλίου του 2022. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.