The Flash: Ακούγεται ότι θα σβήσει το SnyderVerse και θα συστήσει τη νέα Justice League

Οι νεότερες φήμες της ταινίας ίσως να μην αρέσουν στους fans του DCEU
02 Ιανουαρίου 2022 16:47
The Flash: Ακούγεται ότι θα σβήσει το SnyderVerse και θα συστήσει τη νέα Justice League

Φήμες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media γύρω από την πολυαναμενόμενη ταινία "The Flash" και το ευρύτερο σύμπαν του DCEU

SnyderVerse, Cavill και Affleck τέλος

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Murphy's Multiverse και ο "leaker", @MyTimeToShine, στο Twitter η solo ταινία του Flash με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller θα σβήσει το "SnyderVerse" από το canon, επομένως δε θα ισχύουν τα γεγονότα των ταινιών του Zack Snyder, δηλαδή τα "Man of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice" και "Zack Snyder's Justice League". 

Αυτομάτως αυτό σημαίνει επίσης πώς ο Superman του Henry Cavill αλλά και ο Batman του Ben Affleck θα είναι σαν να μην συνέβησαν ποτέ, εφόσον βέβαια οι φήμες αποδειχθούν αληθινές. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Supergirl της Sasha Calle που θα συμμετέχει στο "The Flash" θα πάρει τα ηνία, με την Batgirl της Leslie Grace αντίστοιχα στη θέση του "Batfleck", όταν προβληθεί η solo "Batgirl" ταινία στο HBO Max. 

Μια νέα Justice League; 

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι έτσι θα ιδρυθεί μια νέα Justice League από τον Barry Allen του Ezra Miller, μαζί με την Wonder Woman της Gal Gadot και τον Shazam του Zachary Levy στο τέλος της ταινίας. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Ben Affleck θα κάνει μια τελευταία εμφάνιση στο "The Flash" σε σκηνοθεσία Andy Muschietti, μαζί με τον Michael Keaton, ο οποίος θα επιστρέψει και αυτός ως Bruce Wayne από τις Tim Burton ταινίες του Batman. 

To The Flash αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2022