Ο Ryan Reynolds αποχαιρετά με συγκινητικό μήνυμα την Betty White (ΦΩΤΟ)

Η θρυλική ηθοποιός των Golden Girls είχε ιδιαίτερη σχέση με τον "Deadpool"
01 Ιανουαρίου 2022 15:43
Ο Ryan Reynolds αποχαιρετά με συγκινητικό μήνυμα την Betty White (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2021 η θρυλική Betty White πέθανε σε ηλικία 99 ετών, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρο το Χόλιγουντ. Η ηθοποιός που διέγραψε μια λαμπερή καριέρα και έμεινε στη συνείδηση του κοινού για τον ρόλο της στα "Χρυσά Κορίτσια" (The Golden Girls), είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ryan Reynolds

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη ρομαντική κομεντί "The Proposal" (2009), όπου ο Reynolds υποδύθηκε τον εγγονό της White στην ταινία. Έκτοτε όποτε εμφανίζονταν δημόσια διατήρησαν μια φιλία που χάρισε πολλές στιγμές γέλιου. 

Ο Reynolds χιουμοριστικά κιόλας την είχε αποκαλέσει κοπέλα του, ενώ η White έλεγε πως "δε μπορούσε να την ξεπεράσει". 

Μάλιστα, η μακαρίτισσα σταρ είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα διαφημιστικό του Deadpool για τα social media, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το συγκινητικό "αντίο" του Reynolds

Λίγες ώρες αφότου διαδόθηκε η είδηση του χαμού της Betty White, ο Reynolds αποχαιρέτησε την κινηματογραφική γιαγιά του με τα εξής λόγια: 

Ο κόσμος μοιάζει τόσο διαφορετικός πλέον. Ήταν απίστευτη στο πως διέψευδε τις προσδοκίες. Κατάφερε να μεγαλώσει τόσο πολύ αλλά και πάλι όχι τόσο για να γεράσει. Θα μας λείψεις Μπέτι. Τώρα ξέρεις το μυστικό.