Game of Thrones: Φαμπερζέ δρακοαυγό της Daenerys πωλήθηκε για αστρονομικό ποσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αυγά των δράκων της Khaleesi είναι πολύτιμα και στην πραγματική ζωή
01 Ιανουαρίου 2022 10:37
Game of Thrones: Φαμπερζέ δρακοαυγό της Daenerys πωλήθηκε για αστρονομικό ποσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Daenerys Targaryen φιλούσε σαν κόρη οφθαλμού τα αυγά των δράκων της στο σόου του Game of Thrones. Και στην πραγματική ζωή όμως αποδεικνύονται εξίσου πολύτιμα αφού η εταιρία "Faberge", των γνωστών αυγών-κοσμημάτων, κατασκεύασε ένα μοναδικό προς τιμήν της σειράς του HBO. 

Το χειροποίητο αυγό που θυμίζει ένα από τα δρακοαυγά της Emilia Clarke, βέβαια, δεν ήταν για τον οποιονδήποτε fan της σειράς εκεί έξω και εάν θέλατε να το αποκτήσετε να ξέρετε πως...αργήσατε. 

Το υπερπολυτελές αναμνηστικό του σόου πωλήθηκε σε έναν Αμερικανό τον προηγούμενο Απρίλιο για το ποσό των $2.2 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μαθαίνουμε τώρα από ειδικό άρθρο του THR. 

Για τη δημιουργία του η Φαμπερζέ συνεργάστηκε με τους συντελεστές του σόου κα συγκεκριμένα την διευθύντρια ενδυματολογίας του, Michele Clapton, η οποία έχει βραβευτεί με Emmy. 

Το κέλυφός του σχηματίστηκε από λεπτά φύλλα λευκόχρυσου 18 καρατίων και τα λέπια είναι φτιαγμένα από χρωματιστό γυαλί. Το αυγό όμως έχει μηχανισμό που το κάνει να ανοίγει και να αποκαλύπτει εντός του ένα άλλο αυγό φτιαγμένο από χρυσές λεπίδες που αναπαριστούν τους Drogon, Rhaegal και Viserion. 

Τώρα όμως η φημισμένη εταιρία κοσμημάτων έδωσε ένα βίντεο στη δημοσιότητα με μια λεπτομερής καταγραφή της κατασκευής του.

 Δείτε πώς κατασκευάστηκε

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FABERGÉ (@officialfaberge)

Στα νεότερα πάντως το σύμπαντος του Game of Thrones, να αναφέρουμε πως έρχεται εντός του 2022 η prequel σειρά του με τίτλο "House of The Dragon". Αυτή θα μας μεταφέρει 200 χρόνια πριν τα γεγονότα της αυθεντικής σειράς και θα χρονολογήσει την πτώση του Οίκου των Targaryen. 

Μάλιστα ο George R.R. Martin εξέφρασε τις πρώτες του εντυπώσεις, καθώς είναι από τους λίγους που είδανε το πρώτο επεισόδιο, και θα τις βρείτε εδώ