Η άβολη στιγμή που είχε ο ηθοποιός του "Samwise" με έναν fan του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Θυμάται την στιγμή που τον πλησίασε στο αυτοκίνητό του για τον πιο παράξενο λόγο
31 Δεκεμβρίου 2021 21:32
Η άβολη στιγμή που είχε ο ηθοποιός του "Samwise" με έναν fan του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Από άβολες στιγμές οι αστέρες του Χόλιγουντ βιώνουν αρκετά συχνά με τους fans τους και μια από αυτές τις περιπτώσεις θυμήθηκε ο Sean Astin του Lord of the Rings

Μιλώντας στο ScreenRant για την 20η επέτειο από την πρεμιέρα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο αστέρας του "Stranger Things" και των "Goonies". θυμήθηκε την πιο παράξενη συνάντηση που είχε με έναν παθιασμένο fan. Αυτός, όπως θυμάται , ένα θεματάκι -ας το πούμε- με ένα στοιχείο στη σκηνή όπου παλεύουν με το τρολ και το οποίο ήταν ενάντια στο lore του Tolkien από το βιβλίο των "Hobbit". 

Πάω να μπω σε μια λιμουζίνα και είναι αυτός ο τύπος που χτυπάει το παράθυρο επειδή ο κόσμος πάντα ήταν έτσι...το νιώθαμε λες και ήταν ταινία με τους Beatles, πάντα μας κυνηγούσαν. Ήταν τρελό. Αυτός όμως ήταν κυριλέ ντυμένος. Οπότε κατεβάζω λίγο το παράθυρο και ρίχνει από την εσοχή ένα φάκελο και λέει "Γεια είμαι ο τάδε ο τάδε κ.τ.λ. πρέπει να πω στον Peter Jackson πως υπάρχει ένα λάθος ή μια ανωμαλία" ή κάτι τέτοιο. 

Συνεχίζει την ιστορία του λέγοντας: 

Όταν μπαίνει το troll στο Balin's Tomb και είναι η πρώτη φορά που η "Συντροφιά" ενεργεί σαν ομάδα και μαχόμαστε. Χρησιμοποιώ τηγάνια στα Όρκ και ο Elijah φοράει το mithrill vest και το troll τον καρφώνει με ένα δόρυ. Εκεί τον φωτίζει μια ηλιαχτίδα και το cave troll περνάει από μέσα της. Λοιπόν εάν ξέρατε από το Χόμπιτ, όταν μια ηλιαχτίδα ακουμπάει ένα τρολ αυτό μετατρέπεται σε πέτρα. Αυτός ο γιατρός είχε ανακαλύψει αυτό το πταίσμα στο σύμπαν στη μυθολογία, που είχαμε κάνει λάθος. 

Και θυμάμαι απλώς να του απαντάω "δεν νομίζω πως μπορούμε να το ξανακάνουμε τώρα, φίλε". 

Έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό το λάθος; Πείτε μας στα σχόλια.