Νιώστε και πάλι τη μαγεία του Hogwarts στο νέο βίντεο του “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”

Αύριο η μεγάλη πρεμιέρα
31 Δεκεμβρίου 2021 13:09
Νιώστε και πάλι τη μαγεία του Hogwarts στο νέο βίντεο του “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”

Την 1η του Ιανουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το σπέσιαλ επεισόδιο του Harry Potter αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του HBO Max. Πρόκειται για ένα reunion σαν αυτό που είδαμε πριν λίγους μήνες για τα FRIENDS, με σύσσωμο το cast των Harry Potter ταινιών, να πατάει για άλλη μια φορά το πόδι του στο μαγικό “Hogwarts”.

Τώρα κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από το HBO για να προμοτάρει φυσικά αυτό το γεγονός, το οποίο μας βάζει μέσα στο μαγικό σχολείο και μας δείχνει τί γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες. Αξίζει να σημειωθεί πως το σπέσιαλ αυτό, ονομάζεται “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”. Ναι, πέρασαν κιόλας είκοσι χρόνια από την πρώτη ταινία του Harry Potter.

Όσον αφορά το σπέσιαλ επεισόδιο:

Θα είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Έτσι, σε αυτό το σπέσιαλ, θα δούμε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson και άλλους χαρακτήρες από τις οκτώ ταινίες, να γιορτάσουν το εμβληματικό franchise του Harry Potter.

Για περισσότερα σχετικά με το Harry Potter παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.