O Dwayne Johnson έκανε ένα γιορτινό δώρο στη μητέρα του και "έριξε" το Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κίνησή του συγκίνησε τους ακόλουθούς του
30 Δεκεμβρίου 2021 22:49
O Dwayne Johnson έκανε ένα γιορτινό δώρο στη μητέρα του και "έριξε" το Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "The Rock" ή καλύτερα Dwayne Johnson -όπως προτιμά να τον λένε από όταν πήγε στο Χόλιγουντ- είναι γνωστός για την υπερκινητικότητα στα social media του και ειδικά στο Instagram, όπου καταφέρνει να συνδέεται με το κοινό του όσο λίγοι influencers/διασημότητες στον πλανήτη. Αποδεικνύεται άλλωστε και από τους 285 εκατομμύρια ακόλουθους που μετρά στην πλατφόρμα. 

Πριν μερικές ημέρες ήθελε να κάνει ένα δώρο στην μητέρα του για τα Χριστούγεννα και αποφάσισε πως αυτό θα ήταν ένα νέο αυτοκίνητο. Δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει τη συγκινητική αυτή στιγμή για τον λογαριασμό του, με την μητέρα του να κλαίει, αγκαλιάζοντάς τον απευθείας. 

Δείτε το βίντεο 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Η ανάρτησή του συγκίνησε τους χρήστες του Instagram με πάνω από 5.4 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια να τον συγχαίρουν για την κίνησή του. Άλλωστε είναι περίφημη πλέον η ιστορία του πως ξεκίνησε την καριέρα του στο wrestling και το WWE (τότε WWF) έχοντας μόλις 7 δολάρια στην τσέπη του, ενώ κοιμόταν στο αυτοκίνητό του. 

Ο Johnson αναμένεται να  πρωταγωνιστήσει ως Black Adam στην ομώνυμη ταινία της DC Films, που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2022.